Рекомендації в зв'язку з коронавірусів 2019 nCOV

Рекомендації в зв'язку з коронавірусів 2019 nCOV

Шановні пані та панове!

У зв'язку з глобальною спалахом і поширенням коронавируса ми отримуємо велику кількість запитів про ефективність проведення дезінфекції нашими миючими засобами та апаратами.
У цьому інформаційному листі ми хотіли б відповісти на ці питання і запропонувати відповідні продукти з нашого асортименту, а також способи очищення, які сприяють захисту від бактерій і вірусів, в часності коронавируса 2019 nCOV.
Звертаємо вашу увагу на те, що ми не можемо на 100% гарантувати ефективність використання наших апаратів і чистячих засобів для боротьби з коронавірусів, оскільки на даному етапі пропонувати повністю перевірені та сертифіковані методи досить складно.
Нижче пропонуємо короткий опис наших рішень.

Засіб для чищення
RM 732

Дезінфікуючий засіб для чищення RM 732 довело свою ефективність в боротьбі з вірусами з оболонкою а, отже, може бути ефективним і проти коронавируса, як представника цього класу.

Дезінфекція паром:
SG 4/4 і SGV 8/5

Професійні пароочищувачі - це перевірені рішення для проведення дезінфекції. Пароочищувачі і Паропилососи забезпечують економічне наведення гігієнічної чистоти без застосування будь-яких хімікатів. Вони ефективно допоможуть у вирішенні широкого спектру завдань з прибирання, в часності дезінфекції.

Апарати високого тиску з підігрівом води

Використання апаратів високого тиску з підігрівом води має багато переваг. Крім відмінних результатів очищення, апарати також сприяють значному зменшенню кількості мікробів.

Озонатор

За допомогою озонатора виконується повна дезінфекція і усунення всіх видів запахів, оскільки молекула озону проникає у важкодоступні місця (пори в стінах, дереві, тканини і т.д.). Дезінфекція і усунення запаху при озонуванні відбувається одночасно, оскільки озон усуває саму причину запаху - активні мікроорганізми і отруйні речовини. За допомогою УФ ламп або хімічних засобів, домогтися такої високої ефективності в принципі неможливо, оскільки УФ лампи обробляють тільки ті поверхні, на які потрапляє УФ випромінювання, а хімічні засоби на практиці неможливо нанести на абсолютно всі поверхні.

Озон за своїми властивостями знищення бактерій і вірусів в 2,5-6 разів ефективніше ультрафіолетових променів і в 300-600 разів ефективніше хлору, при цьому безпечніше, оскільки озон після обробки не накопичується в приміщенні, розпадається на звичайний кисень.