Новий бренд в пакеті пропозицій Торгової компанії «Ювента».

Новий бренд в пакеті пропозицій Торгової компанії «Ювента».

Торгова компанія « Ювента » вивела на український ринок новий бренд автосервісного обладнання CORMACH, які орієнтований на сегмент дилерських і незалежних СТО, а так само шинних центрів.
Компанія Cormach була створена в 1989 році і знаходиться в Корреджо (Італія), на території, де і виробляється обладнання для автосервісу для гаражів і авторемонтних майстерень.
З самого початку метою компанії було представити на ринку сучасне автосервісне обладнання для СТО разом з постійною метою максимального задоволення своїх клієнтів.  
Динамічний, гнучкий, з сучасним баченням підхід з бажанням враховувати стимули ринку, що розвивається: ці принципи дозволили CORMACH протягом декількох років стати одним з основних гравців на внутрішньому і світовому ринку.


Компанія Cormach пропонує для СТО і автосервісів:

Шиномонтажне обладнання , 

Обладнання балансування , 

Стенди регулювання кутів установки коліс,  

Автомобільні підйомники . 

Найбільш сильні позиції компанії CORMACH в сегменті шиномонтажного і балансувального обладнання. Політика компанії грунтується на деяких ключових принципах, які дотримуються в CORMACH: НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ І найвища якість: автосервісне обладнання для СТО Cormach завжди знаходиться в процесі оновлення, як з точки зору технології, так і продуктивності. Устаткування для автосервісу Cormach виготовлено відповідно до правил EEC, і кожен з продуктів проходить індивідуальне тестування якості. 

Завантажити каталоги автосервісного обладнання CORMACH можна за посиланням:

https://www.cormachsrl.com/en/download-area/

До відвантаженнях доступні моделі:

Крім того, на сайті за італійським автосервісних обладнанню http://garage-it.com.ua , де тепер представлений весь спектр обладнання для сервісних станцій з різною ціновою політикою, скоро поповниться асортимент пропозицій обладнанням для СТО CORMACH. 

Детальніше на сайті: http://garage-it.com.ua/